Új pizzák a láthatáron
A friss étlap legelső darabjai most reflektorfénybe kerülnek – jöjjenek a pizzák, amiket már mi is alig vártunk, hogy megmutathassunk
Burrata
Tejfölös alap, édes koktélparadicsomok, a közepén pedig egy lágyan szétomló burrata. Letisztult, krémes, elegáns – azoknak, akik szeretik, ha egy pizza nem bonyolult, csak simán tökéletes.
Bolognai
Egy igazi otthonos darab: házi bolognai marharagu, trappista sajttal gazdagon megszórva. A megszokott ízek új formában.
Füsti
Ez a pizza hozza a nyárillatú grillélményt. Tejfölös alapon paprikás magyar szalámi, roppanós csemege ubi, bacon, trappista és füstölt sajt – füstös, sós, laktató, karakteres.
Dolce Diavola
Édes és tüzes egyszerre. San Marzano paradicsomszósz D.O.P., mozzarella, pancetta, csípős olasz szalámi és egy kis mézes-chilis szósz, hogy megborítsa az ízérzékelést. Egy falat, és minden értelmet nyer.
Kóstold meg elsőként, és mondd meg te, melyik lesz a nagy kedvenc!
Június 1-től érhető el az új étlapunk és vasárnaponként már teljes bedobással üzemel a konyha: minden ételünk elérhető.
Foglalj asztalt: hello@sercego.hu